Home page

Welkom in                              
     Centrumschool Wingene

 

 

 

In de kijker

't Centrum zingt en swingt de winter in...

 

De foto's van dit evenement kan je hier bekijken https://www.centrumschoolwingene.be/foto-albums/t-centrum-zingt-en-swing...

Op 8 februari gaat onze 31ste playbackshow terug door in de sporthal te Wingene.

Vanaf het 4de leerjaar kunnen leerlingen hieraan deelnemen.

Zij mogen die avond hun talenten op de playbackvloer gooien en een fascinerend spectakel verzorgen; volop amusement voor deelnemers en genodigden.

Dit optreden is voorzien rond de klok van 20u. Maar u kunt uzelf vooraf ook nog laten verwennen met een lekkere maaltijd, er is stoverij met frietjes of brood met boerenhesp of kaas en dit rijkelijk aangevuld met heel veel groentjes.

Voor de jongsten hebben we een kinderportie stoverij of frikandel met frietjes en groenten.

De deuren van de sporthal gaan open vanaf 18 uur.

Tickets zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen en kunt u bestellen via de school tot en met 31/01/2020 op het telefoonnummer 051/65 68 52.

Wie vanaf 1/2/2020 nog kaarten wenst richt zich tot Kelly Depape op het gsm nr 0496/747 209 of via mail kellydepape@hotmail.com.

Alvast welkom !

Een grote dank aan het oudercomité die het mogelijk maakte om iedereen van de Centrumschool te verrassen met een kleurige drinkfles!!

 

Proficiat aan alle jarigen van deze maand!

Een dikke proficiat aan alle jarigen deze maand!

wens je graag info over onze schoolwerking of kom je graag een kijkje nemen..

Contacteer ons op het nummer 051/65 68 52.

Voor het eerst naar de kleuterklas, naar de lagere school of naar het secundair? Spannende momenten in de schoolcarrière van je leerlingen. Met de videoreeks ‘De Overstap’ kijk je van dichtbij mee hoe ze dat beleven. 

https://www.klasse.be/175360/zo-beleven-je-leerlingen-en-hun-ouders-de-overstap/?utm_source=Klasse+-+Nieuwsbrieven&utm_campaign=b5477d8640-Klasse_nieuwsbrief_2019_02_07&utm_medium=email&utm_term=0_b661ff641f-b5477d8640-418019193

Benieuwd wanneer uw ukkepuk mag starten met zijn/haar eerste klasje? Op deze site wordt alles duidelijk : https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter

Het gezin van nu lijkt soms een klein "bedrijfje" te zijn : werkende, appende, drukbezette ouders en kinderen die zichzelf vermaken met computerspelletjes en tv kijken.

Samen ontbijten, samen theedrinken, samen dingen doen... de momenten van echt samen zijn worden steeds zeldzamer...

Iedere donderdag sturen we via deze weg een kaartje naar je toe om  even "qualitiy time" te hebben met je kind, dan kunnen jullie het weekend die eraan komt even tijd nemen hiervoor.

De opdrachten zijn afwisselend voor de ouder, voor het kind of voor samen. Ze zijn speels, luchtig, grappig en ze dagen uit om samen creatief te zijn.

Al is het maar 10 minuten...echte aandacht voor elkaar is goud waard. Het verdiept het contact met elkaar, brengt plezier en creatieve ideeën. Kortom, zorgt voor een werkelijk Mindful gezinsleven waarin elk gezinslid zich mag laten zien aan de ander.

Een gezinsleven waarin men elkaar helpt bij het weer kunnen genieten van de dagelijkse, kleine dingen, van de momenten zelf en... vooral van elkaar!

 

Je kan alle voorbije opdrachtjes nog eens rustig bekijken in ons album ARCHIEF MIND VOEL -BLIJ GEZIND-REMINDERTJES

Uw vraag

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.